Ajankohtaista

31.10.2017

Grattis Stefan!

EverydayPlus cykeltävling är nu över för denna gång. Vi har en vinnare och cykeln har blivit hämtad.

Vi vill tacka alla för ert deltagande och era kommentarer - det är ni som gör det roligt för oss att ordna dessa tävlingar. Vi vill även passa på att gratulera vinnaren av cykeln, Stefan Lundblad. Vi hoppas du har stor nytta av stålhästen och att du cyklar säkert. Till er som inte vann denna gång, det kommer fler tävlingar. Vi kommer lotta ut både cyklar och annat roligt, så håll koll på våra sociala medier och våra nyhetsuppdateringar för att du inte ska missa något. Nästa gång kan det vara du som är vinnaren. 
30.10.2017

Grattis och tack för er medverkan!

Vi vill passa på att gratulera våra tre vinnare av de superpresentkort vi lottat ut i samband med vår senaste kundundersökning!

Grattis Anders, Thair och Nina! Tack för värdefull feedback!

Vi vill även passa på att tacka alla andra som deltagit. Er feedback lägger grunden för hur vi kan förbättra oss och göra vår produkt precis som ni vill ha den.Vi hoppas på samma deltagande nästa gång och håller tummarna för att några av er andra tar hem nästa pris.
27.9.2017

Lönesamtal och hur du lyckas

 

Att få det bästa möjliga ur ett lönesamtal med din chef är inte alltid lätt. Det finns en hel del att tänka på och det är svårt sätt ord på sin prestation och övertygelse om vad man egentligen förtjänar.

I de bästa av fallen har du en chef/arbetsgivare som är rättvis, lyhörd samt medveten om både din kompetens, dina prestationer och din roll samt dess vikt för verksamheten. Så är dock inte alltid fallet varpå det kan bli svårare att övertyga och argumentera för din sak. I vilket fall som helst bygger alla lönesamtal på samma tumregler - förberedelse, mer förberedelse och ytterligare lite förberedelse. Det är på detta sätt som du kan ha kontroll över din lönesituation.

Glömde jag förberedelse?

Tips nummer 1: Sätt dig ner och gör en lista på alla prestationer du varit delaktig sedan det senaste lönesamtalet. Om dina arbetsuppgifter resulterar i  dirrekt mätbara resultat så är det en stark bonus. Då kan du lägga fram konkreta siffror på ditt arbetsresultat. Denna lista tar du sedan med dig till ditt lönesamtal så att du kan visa konkreta bevis på din delaktighet i verksamheten. Du behöver självklart inte läsa upp listan som ett manus. Skriv ut en kopia till din chef/arbetsgivare och läs upp det som du anser viktigast. Sedan kan din chef få gå igenom resten på egen hand om så önskas.

Tips nummer 2: Ta en ordentlig koll på olika lönestatistiks-sidor. Vad tjänar en vanligtvis inom ditt verksamhetsområde? Hur ser det ut på olika regionala nivåer? Hur stor roll spelar din erfarenhet och ålder in i detta? Detta är bra utgångspunkter för att lokalisera en både rimlig och acceptabel löneförhöjning. Se detta som en stabil utgångspunkt. Dina arbetsuppgifter spelar också stor roll. Lönestatistik inom ditt verksamhetsområde är bra att ha koll på, men om dina arbetsuppgifter eller ditt ansvar sträcker sig utöver den allmänt definitionen av din befattning så ska det självklart beräknas i din löneförhandling.

Tips nummer 3: Vi börjar där vi slutade i tips 2. Vad innefattar din befattning egentligen för arbetsuppgifter och ansvar? Gör du något mer utöver detta? Axlar du en större roll i verksamheten än du egentligen är anställd för? Gå igenom ditt anställningsavtal samt definitionen av din befattning och ställ detta mot dina uppgifter och prestationer under årets gång. Finns det något där som stärker ytterligare löneförhöjning?

Tänk på att ett lönesamtal inte är ett krig eller en kamp på liv och död. Slappna av, även om det kan vara nervöst och stressigt. Förbered dig så gott som möjligt för att undvika stress och osäkerhet. Avslutningsvis kan vi säga, var ärlig och stå på dig.

Lycka till!

Jonathan
EverydayPlus

21.6.2017

Midsommarhelg med varierande öppettider!

Hej kära kunder! Under midsommarafton och midsommardagen kommer vår telefoni dessvärre vara avstängd, vi kommer därför inte kunna hjälpa er direkt över telefon. Vi kommer dock självklart ha öppet för handläggning av era ansökningar samt även finnas tillgängliga på mail på midsommarafton mellan 09:00 till 14:00 samt midsommardagen mellan 10:00 till 14:00. Vi vill även passa på att återigen önska er en riktigt härlig midsommar!

SivutMitä Everydayn käyttö maksaa?

200,00 €

  • Maksat yhteensä:
  • TAI osamaksulla:
  • Luoton määrä:
  • Nostoprovisio (15%):
  • Eräpäivä:31.12.2017
Kuluttajasuojalain mukainen todellinen kulut huomioiva vuosikorko tyypilliselle 800 euron luotolle on 89,66%

Asiakaspalvelu

Avoinna joka päivä 8-22
Puhelin
020 741 2030
Avoinna arkisin klo 9-18
Sähköposti
asiakaspalvelu@everyday.fi
Chat
Chat

Everyday.fi perustiedot

  • Jatkuva tililuotto, ei määriteltyä takaisinmaksuaikaa
  • Takaisinmaksu kerralla tai erissä
  • 800€ lainalle todellinen max. vuosikorko on 89,66% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 632,08€ mikäli asiakas nostaa 800€ kerralla ja maksaa sen takaisin minimilyhennyksillä 44kk aikana