Maksutapana yli 6000 verkkokaupassa

Everyday lasku- ja osamaksupalvelua voit käyttää maksutapana jo yli 6000 verkkokaupassa!

Everyday tekee yhteistyötä Suomen suurimpien maksunvälittäjien kanssa. 

Checkout Finland Oy maksunvälittäjä

Checkout Finland

Checkout Finland Oy tarjoaa Suomen johtavana maksunvälittäjänä luotettavaa ja turvallista palvelua. Checkout Finladin kautta saat kattavan maksutapavalikoiman sekä asiantuntevaa apua rahoitusliikenteesi hoitavalta osaajalta. Checkoutin  yhteistyökumppaneina toimivat suomalaiset pankit, rahoitusyhtiöitä, luottokorttipalveluntarjoaja Nets Oy sekä lukuisat suomalaiset verkkokauppavalmistajat. 

Everyday toimii kannaltamme todella mainiosti ja on mukava rahoituspalvelua tarjoava kumppani. Yhteistyömme sujuu aina saumattomasti ja muun muassa järjestelmämme kautta suoritettavat palautukset Everyday- maksutapahtumiin on tehtävissä helposti.

Maksukaista maksunvälittäjä

Maksukaista

Maksukaistalta saat verkon kaikki yleisimmät maksutavat – Everyday mukaan lukien – edullisesti ja helposti yhdellä sopimuksella. Maksukaista sopii räätälöitävyytensä ansiosta kaiken kokoisiin verkkokauppoihin sekä sähköisiin asiointipalveluihin. 

Tarjoamme maksuttomat verkkokauppalaajennukset yleisimpiin alustoihin sekä maksuttoman asiakaspalvelun, joiden avulla Maksukaista on vaivaton liittää sekä käyttää.
 

TurvallinenKauppa.com – riskitöntä maksunvälitystä yksityisten väliseen kauppaan!

Yksityisten välisessä kaupankäynnissä ei ole kuluttajansuojaa. Silti tuote pitäisi yleensä uskaltaa maksaa ennen kuin tuotetta on edes nähnyt. Tuomme turvaa yksityisten väliseen kaupankäyntiin siten, että ostajan rahat säilyvät TurvallinenKauppa.com:in asiakastilillä, kunnes ostaja on hyväksynyt kaupan, tai ostajan tekemä reklamaatio on selvitetty.

Palvelu soveltuu hyvin sellaisten kohteiden maksamiseen, joita ei pääse heti näkemään. Lähetettävien tuotteiden lisäksi palvelussa voi maksaa toisella puolella Suomea sijaitsevan auton käsirahan, loma-asunnon vuokran jne.

Yhteistyömme Everyday.fi:n kanssa mahdollistaa yksityisten välisen kaupan maksamisen myös laskulla tai osamaksulla.

 

Tässä muutama esimerkki, missä voit käyttää maksutapana Everyday lasku- ja osamaksua:

Asiakaspalvelu

Avoinna joka päivä 8-22
Puhelin
020 741 2030
Avoinna arkisin klo 9-18
Sähköposti
asiakaspalvelu@everyday.fi
Chat
Chat

Everyday.fi perustiedot

  • Jatkuva tililuotto, ei määriteltyä takaisinmaksuaikaa
  • Takaisinmaksu kerralla tai erissä
  • 800€ lainalle todellinen max. vuosikorko on 89,66% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 632,08€ mikäli asiakas nostaa 800€ kerralla ja maksaa sen takaisin minimilyhennyksillä 44kk aikana

Kauppiastiedotteet

30.08.2017
OPR-Vakuus Oy lopettaa Everyday verkkomaksupalvelun. Keskitymme jatkossa voimakkaasti kasvaviin kuluttaja- ja... Lue lisää..
11.11.2016
Joulu lähestyy. Lataathan joulunajan Everyday-bannerit sivuillesi tästä. Asiakkaanne saa lisää maksuaikaa... Lue lisää..
11.03.2016
TurvallinenKauppa.com yhteistyössä Everydayn kanssa mahdollistaa nyt myös yksityisten välisen kaupan maksamisen... Lue lisää..
03.02.2016
OPR-Vakuus Oy on mukana sponsoroimassa Espoon Bluesia ja tarjoaa yhteistyökumppaneilleen lippuja peleihin. Ole... Lue lisää..
<<<<<<< HEAD