Kilpailut

Osallistu Everyday.fin pikkujoulukisaan!

Pikkujoulukausi on nyt kuumimmillaan ja joulukoristeet ovat vallanneet kauppojen hyllyt. Osallistu arvontaan kertomalla meille, mikä kuuluu sinun joulunodotukseen. 

 

Osallistu kommentoimalla Everyday.fin Facebook postaukseen täällä. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken 100 € arvoisen GoGift Superlahjakortin. Voittajaan ollaan yhteydessä Facebook-viestillä.

 

Käy lukemassa tarkemmat kilpailun säännöt täältä: http://www.everyday.fi/everydayn-pikkujoulukilpailu-2018 Kilpailuaika on 9.-18.11.2018. Arvonta suoritetaan ma 19.11.2018.

_________________________________________________________________________________

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Osallistu Everyday.fin kesäkisaan!

Minkä kesän uutuusleffan sinä haluaisit nähdä? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa premium-leffaliput itsellesi ja ystävällesi!

Osallistu kommentoimalla Everyday.fin Facebook postaukseen täällä, kertomalla meille, minkä kesän uutuusleffan sinä haluaisit nähdä. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kahden hengen Finnkinon premium-leffaliput (arvo á 37 €). Voittajiin ollaan yhteydessä Facebook-viestillä.

Käy lukemassa tarkemmat kilpailun säännöt täältä: http://www.everyday.fi/everydayn-leffalippukisa-2018 Kilpailuaika on 23.-29.7.2018. Arvonta suoritetaan ma 30.7.2018.

_______________________________________________________________________

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Ystävänpäivä kisa

Kansainvälistä ystävänpäivää vietetään taas 14.2.2018. Haluaisitko tänä vuonna yllättää ystäväsi viemällä heidät leffaan? Nyt voit voittaa leffaliput itsellesi ja ystävällesi!

Osallistu kommentoimalla Everyday.fin Facebook postaukseen, kertomalla meille kenet sinä veisit elokuviin ja miksi. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kolme kahden hengen Finnkinon leffalippupakettia (arvo á 29 €). Voittajiin ollaan yhteydessä Facebook-viestillä.

Kilpailuaika on 29.1.-8.2.2017. Arvonta suoritetaan pe 9.2.2018.

 

___________________________________________________________________________________

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Onko sulla pokkaa? Joustaako kaverisi?

Nyt jännitetään kuka saa lainattua, mitä ja keneltä! Joustaako kaverisi?
KISS ja Everyday.fi haluavat tietää ONKO SULLA POKKAA! Lainaisiko isäsi sinulle autoa viikoksi? Entäpä saisitko kaveriltasi lainaksi bilemekon? Saisitko naapuriltasi matkalaukun etelänlomalle?
Jos uskot pokkaa löytyvän, jätä yhteystietosi ja odota Tuottaja Jääskeläisen soittoa! Sinulla on minuutti aikaa lainata valitsemaltasi henkilöltä Tuottaja Jääskeläisen määrittelemä asia.
Jos pokkaa löytyy ja onnistut, sinut palkitaan leffalipuilla ja tietysti leffamässyillä!

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 4.4.-1.5.2016. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden joukosta poimitaan joka arkipäivä yksi henkilö, jonka tehtävänä on suorassa lähetyksessä lainata Tuottaja Jääskeläisen määrittelemä asia valitsemaltaan henkilöltä. Jos henkilö onnistuu, hänet palkitaan leffalipuilla (2 kpl) ja leffaherkkulipuilla (2 kpl). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Everyday.fi ja Basso järjestää matkan Alessia Caran keikalle Amsterdamiin!

Haluamme palkita Basson uskollisia seuraajia ja ottaa teidät mukaan matkalle.

Saat kokea kanssamme unohtumattomia elämyksiä. Osallistu kilpailuun ja voit voittaa lentoliput + keikkaliput + hotelliyön sinulle ja kaverillesi.

Lähetä meille vapaamuotoinen tarina ja kerro miksi juuri sinä ja kaverisi lähtisitte mukaan reissuun? Miksi sinä ja Basso kuulutte yhteen? Voit jättää tekstiä, kuvia tai videota. Tai vaikka niitä kaikkia. Luovuus kunniaan! Julkaisemme parhaat tarinat Bassoradion lähetyksissä ja somessa. Mukaan matkalle lähtee myös videotiimi ikuistamaan kaikkea tapahtunutta.

Joka viikon perjantai kaksi parasta ja luovinta tarinan lähettänyttä pääsee kisaamaan Basson H-hetken semifinaaleihin. Finaaliin jatkaneiden kesken ratkaistaan voittaja maanantaina 7.3. H-hetken suorassa radiolähetyksessä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Everyday.fi tekee arjen haaveista totta  - kilpailu 

Jokaisella meistä on haaveita – yksi toivoo kitaraa, toinen kahvihetkeä ystävän kanssa. Kaikkia meitä yhdistää kuitenkin yksi asia: Pian se voi olla totta! Kerro oma arjen haaveesi ja osallistu kisaan! Everyday.fi ja NRJ:n Aamun Kultakerho toteuttavat yhden haaveen joka perjantai Suorassa lähetyksessä. 

Kilpailu on päättynyt!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Asiakaspalvelu

ma-pe 8–22
la-su 9–21
Puhelin
020 741 2030
Avoinna arkisin klo 9–18
Sähköposti
asiakaspalvelu@everyday.fi
Chat
Chat

Everyday.fi perustiedot

  • Jatkuva tililuotto, ei määriteltyä takaisinmaksuaikaa
  • Takaisinmaksu kerralla tai erissä
  • 2000€ lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 92,04% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 1130,61€ mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla, käyttää minimilyhennystä ja maksaa luoton kokonaisuudessaan takaisin 12kk kuluttua


Mitä Everydayn käyttö maksaa?

200,00 €

  • Maksat yhteensä:
  • TAI osamaksulla:
  • Luoton määrä:
  • Nostoprovisio (15%):
  • Eräpäivä:31.10.2020
Kuluttajasuojalain mukainen todellinen kulut huomioiva vuosikorko 2000 euron luotolle on 92,04%