27.1.2016

Kiitos asiakkaat hyvästä palautteesta – neljä tähteä!

Toteutimme loppuvuodesta asiakastyytyväisyystutkimuksen kaikissa lainapalveluissamme. Tutkimuksen tavoitteena oli saada tietoa palveluidemme toimivuudesta, yleisestä asiakastyytyväisyydestä sekä mm. lainan käyttötarkoituksista. Pyysimme arvioimaan ja antamaan vapaata palautetta, jotta jatkossa pystymme entisestään parantamaan toimintaamme. Olemme nyt käyneet läpi palautteet ja tulemme tämän vuoden aikana tekemään toimenpiteitä toiminnan kehittämiseksi.

Tutkimuksesta kävi ilmi, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lainapalveluumme ja antoivat palvelustamme arvosanan 4/5. Erityisesti asiakkaat olivat tyytyväisiä asiakas- ja lainapalvelun nopeuteen ja lainapalvelun luotettavuuteen. 55% vastaajista painotti palvelussa tärkeäksi rahan saannin nopeutta. Tutkimuksesta ilmeni, että yli 50% asiakkaistamme käyttää OPR-Online -palvelua nostaessaan rahaa. Tämän johdosta koemme erittäin tärkeäksi parantaa tänä vuonna OPR-Online -palvelun käyttäjäkokemusta selkeyttämällä itse käyttöliittymää.

Tutkimuksesta myös selvisi, että Everydaytä käytetään tarpeen mukaan, joustavasti arjen kuluihin kuten esimerkiksi ruokaan, terveydenhuoltoon, vaatteisiin, tietokoneen hankintaan sekä myös suurempiin yllättäviin menoihin kuten auton korjaukseen. Jotta Everydayn käyttö olisi jatkossa entistäkin nopeampaa, tulemme julkaisemaan Everyday-mobiilisovelluksen helmikuun alussa. Sovelluksen avulla nostojen teko nopeutuu ja asiakas/tilitietojen hallinnointi on vaivatonta sovelluksen avulla.

Everyday.fi - kuin luottokortti kännykässä.

Muutama vapaa kommentti:

"Hyvää ja nopeaa palvelua – Vippipalveluiden aatelia :-) "

"Palvelu on joustavaa ja nopeaa. Helppo hakea lainaa, selkeät ohjeet ja helpot nettisivut."

"Muuten täydellinen palvelu, mutta toivoisin halvempia kuluja sekä enemmän tarjouksia, kuten ilmaisia nostopalkkioita tms….:-) "

Kiitos palautteesta asiakkaat!Mitä Everydayn käyttö maksaa?

200,00 €

  • Maksat yhteensä:
  • TAI osamaksulla:
  • Luoton määrä:
  • Nostoprovisio (15%):
  • Eräpäivä:30.09.2018
Kuluttajasuojalain mukainen todellinen kulut huomioiva vuosikorko tyypilliselle 800 euron luotolle on 89,66%

Asiakaspalvelu

Avoinna joka päivä 8-22
Puhelin
020 741 2030
Avoinna arkisin klo 9-18
Sähköposti
asiakaspalvelu@everyday.fi
Chat
Chat

Everyday.fi perustiedot

  • Jatkuva tililuotto, ei määriteltyä takaisinmaksuaikaa
  • Takaisinmaksu kerralla tai erissä
  • 800€ lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 89,66% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 632,08€ mikäli asiakas nostaa 800€ kerralla ja maksaa sen takaisin minimilyhennyksillä 44kk aikana