Kauppiastiedotteet

Everyday verkkomaksupalvelu päättyy 15.11.2017

OPR-Vakuus Oy lopettaa Everyday verkkomaksupalvelun. Keskitymme jatkossa voimakkaasti kasvaviin kuluttaja- ja yritysluottotuotteisiin Suomessa ja ulkomailla. Everyday verkkomaksu päättyy 15.11.2017, jonka jälkeen maksut eivät välity järjestelmässämme. Pyydämme poistamaan Everyday verkkomaksuun liittyvät materiaalit nettisivuiltanne ja verkkokaupastanne 15.11.2017 mennessä.

Tuotemuutos koskee vain Everyday verkkomaksua ja Everyday joustoluotto palvelee asiakkaita jatkossakin normaalisti.

Joulunajan bannerit

Joulu lähestyy. Lataathan joulunajan Everyday-bannerit sivuillesi tästä. Asiakkaanne saa lisää maksuaikaa jouluostoksilleen Everyday.fi lasku- ja osamaksupalvelullamme.

Everyday yhteistyössä TurvallinenKauppa.com:n kanssa

TurvallinenKauppa.com yhteistyössä Everydayn kanssa mahdollistaa nyt myös yksityisten välisen kaupan maksamisen laskulla tai osamaksulla. Lue lisää osoitteesta http://turvallinenkauppa.fi/.

Haluatko lippuja Espoon Bluesin kotiotteluihin?

OPR-Vakuus Oy on mukana sponsoroimassa Espoon Bluesia ja tarjoaa yhteistyökumppaneilleen lippuja peleihin. Ole yhteydessä myyntipäällikkö Rami Katajamäkeen puh. 020 741 2049.

 

Saatavilla myös Finqun verkkokauppa-alustaan.

Everyday verkkomaksu on saatavilla nyt myös Finqun verkkokauppa-alustaan.

Everyday yhteistyössä Maksukaista.fi:n kanssa

Everyday verkkomaksu ja Maksukaista.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Maksukaista on maksutapana käytössä mm. pääkaupunkiseudun kaikissa kirjastoissa.

Everyday yhteistyössä Checkout Finland Oy:n kanssa

Everyday verkkomaksu on maksutapana Checkout Finland Oy:n maksuvaihtoehdoissa. Checkout Finland Oy on suurin Suomessa toimiva maksuvälityspalvelu.

Everyday yhteistyössä nyt Billmaten kanssa

Everyday verkkomaksu on nyt maksutapana BillMate WebShop Pro ­-verkkokaupparatkaisussa. Lisätietoja löydätte osoitteesta Billmate.

Asiakaspalvelu

ma-pe 8–22
la-su 9–21
Puhelin
020 741 2030
Avoinna arkisin klo 9–18
Sähköposti
asiakaspalvelu@everyday.fi
Chat
Chat

Everyday.fi perustiedot

  • Jatkuva tililuotto, ei määriteltyä takaisinmaksuaikaa
  • Takaisinmaksu kerralla tai erissä
  • 2000€ lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 92,04% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 1130,61€ mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla, käyttää minimilyhennystä ja maksaa luoton kokonaisuudessaan takaisin 12kk kuluttua

Kauppiastiedotteet

30.08.2017
OPR-Vakuus Oy lopettaa Everyday verkkomaksupalvelun. Keskitymme jatkossa voimakkaasti kasvaviin kuluttaja- ja... Lue lisää..
11.11.2016
Joulu lähestyy. Lataathan joulunajan Everyday-bannerit sivuillesi tästä. Asiakkaanne saa lisää maksuaikaa... Lue lisää..
11.03.2016
TurvallinenKauppa.com yhteistyössä Everydayn kanssa mahdollistaa nyt myös yksityisten välisen kaupan maksamisen... Lue lisää..
03.02.2016
OPR-Vakuus Oy on mukana sponsoroimassa Espoon Bluesia ja tarjoaa yhteistyökumppaneilleen lippuja peleihin. Ole... Lue lisää..